Säästämme aikaasi


TALOUSHALLINTOPALVELUT

Jokaisen yrityksen takana on ihminen. Yrittäjä, joka maksaa oman palkkansa.

Meidän tuellamme yrityksesi talous saa tarvitsemansa, jotta voit itse antaa aikaa yrityksellesi. Oli yrityksesi iso tai pieni, avullamme et jää yksin.

Taloushallintopalveluihimme kuuluvat kirjanpito, tilinpäätökset sekä myynti- ja ostolaskutus. Teemme tarvittaessa myös veroilmoitukset ja huolehdimme saatavien seurannasta.

 

Netvisor
Netvisorin avulla pidät yrityksesi raha-asiat kunnossa. Se on kirjanpidon, taloushallinnon ja palkanlaskennan digitaalinen työkalupakki, joka kulkee aina mukanasi.

Ostolaskutus, budjetointi, tilinpäätökset, veroilmoitukset, sähköiset allekirjoitukset… Netvisorilla seuraat reaaliaikaisesti yrityksesi tärkeimpiä talouslukuja ja -tapahtumia. Palvelua käytät helposti verkkopankkitunnuksilla. Voit seurata yrityksesi taloutta suoraan puhelimestasi ja jakaa käyttöoikeudet valituille henkilöille.

Automatisoidun teknologian myötä datan oikeanlainen tulkinta korostuu. Sitä me rakastamme! Voit siis huoletta jättää palvelun seurannan myös meille ja keskittyä olennaiseen. Siis yrittämiseen.