Osaava ja asiakkailleen omistautunut


“Tilitoimiston on oltava enemmän kuin pelkkä tilitapahtumien kirjaaja. On ymmärrettävä asiakkaan liiketoimintaa ja tarpeita ja hahmotettava kokonaisuuksia. Tilitoimisto eProfit Oy on osaava ja asiakkailleen omistautunut tilitoimisto – aina ajan hermolla ja ehdottoman luotettava. Suosittelen lämpimästi.”


Elina Hirvonen, Asianajaja, varatuomari
Asianajotoimisto E. Galle Oy

 Täsmällistä ja selkeää palvelua


“Useiden vuosien ajan kestänyt ja edelleen jatkuva yhteistyö Villa Virtanen Oy:n (kuluvan vuoden alusta Tilitoimisto eProfit Oy) kanssa on sujunut erinomaisen hyvin. Yrityksen (pienenkin) talouteen, verotukseen ja muuhun kirjanpitoon liittyviin asioihin ja kysymyksiin on aina löytynyt perusteltu vastaus. Kirjanpidon raportit ovat täsmällisesti laaditut, selkeitä ja helposti saatavilla.”


Asiantuntemusta arvostaen ja suositellen
Marit Sivén ja Sirpa Eklund
Matti Eklund Oy

 Luotettava ja tehokas


“Päivi toimii yrityksemme talousjohtajana ja vastaa yhdessä toimitusjohtajan kanssa  yrityksen strategiasta, laatii budjetin, hoitaa henkilöstöhallintaan liittyvät asiat sekä  vastaa yrityksen maksuliikenteen lisäksi meidän henkilökohtaisista raha-asioista.  Päivin tapa toimia on luotettava ja tehokas, voimme ehdottomasti suositella häntä vastaaviin töihin.”


Ismo ja Kristiina Anttila
Suomen Tervaleppä Oy

 Päivääkään en vaihtaisi pois
 

“...nimittäin yhteistyöstä Villa Virtasen kanssa. Päivi hoitaa kirjanpitoni ja kaiken muun viranomaisasioinnin, veroilmoitukset, alv-ilmoitukset sekä tarvittaessa konsultoi, mm. kun tein yhteistyötä englantilaisen konsulttitoimiston kanssa. Villa Virtanen on hoitanut upealla tavalla kaikki viranomaisten vaatimat asiat. Suosittelen.”


Valmennuskumppani Pekka Raitala

 Apua nopeasti


“Asiantuntevaa ja asiakkaan huomioon ottavaa palvelua, apua saa aina tarvittaessa nopeasti”​


Mikko Hietanen
Mökkipalvelu SaloTaivas

 Pelasti mätkykierteeltä


“Päivi on hoitanut kirjanpitomme jo 14 vuoden ajan, hän pelasti meidän freelancer-elämämme mätkykierteeltä. Päivi on aina valmis neuvomaan ja keskustelemaan yritykseen sekä henkilökohtaiseen verotukseen liittyvissä asioissa, hän kouluttautuu jatkuvasti ja pysyy näin muuttuvan lainsäädännön tasalla ja ohjeistaa meitä säännöllisesti. Hänen työskentelytapansa on reipas ja tehokas, ei juututa lillukanvarsiin. Päivin myötä ahdistus lippujen ja lappujen hoitamisesta on väistynyt – mikään ei ole ongelma, kaikki on hoidettavissa.”


Raakel ja Nicke Lignell